1 kg. kuzu kuşbaşı
2 kuru soğan
3-4 dal taze kekik veya 1/2 tatlı kaşığı kuru kekik
4-5 diş sarımsak
3 adet kırmızı taze biber
2 adet yeşil biber
250 gr. mantar
1 kutu hindistan cevizi sütü
1 kutu Cashew
1 kutu macadamia
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Etleri tencereye koyup kavurun. Soğanı ufak ufak doğrayın ve kavrulan etin üstüne ilave edin. Mantar, kırmızı biberleri doğrayın. Kekik, sarımsak, tuz, karabiber doğranmış mantar, kırmızı ve yeşil biberi ilave edip tencerenin kapağını kapatıp en düşük ısıda etleri pişirin. Cashew ve macadamiaları ufak ufak doğrayıp veya havanda biraz kırıp, hindistan cevizi sütü ile beraber etlere ilave edip, bir kaç dakika pişirin.
Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder