1/2 kg. sosis
3 sap taze soğan
1 tatlı kaşığı kekik
2 çorba kaşığı domates püresi
12 adet arpacık soğanı
1 çorba kaşığı tereyağı
5 yaprak defne
2 su bardağı su
Tuz
Yapılışı
Ön hazırlık olarak 1 çorba kaşığı tereyağını tavaya alıp, eritin. 3 dal soğanı ince ince doğrayın. Doğradığınız soğanı 1 tatlı kaşığı kekikle birlikte tavaya ilave edip, karıştırın.
Yarım kg. sosisi de parmak parmak şeklinde doğrayın. Tavada birkaç dakika kızartın. 2 çorba kaşığı domates püresi, 5 adet defne yaprağı, ve 2 su bardağı suyu tavaya ilave edin. Malzemeleri karıştırıp 15 dakika kadar haşlayın.
Ocaktan alındıktan sonra dilerseniz pilav ya da patates püresi ile ya da değişik garnitürlerle servis yapın.
Afiyet olsun.
3 sap taze soğan
1 tatlı kaşığı kekik
2 çorba kaşığı domates püresi
12 adet arpacık soğanı
1 çorba kaşığı tereyağı
5 yaprak defne
2 su bardağı su
Tuz
Yapılışı
Ön hazırlık olarak 1 çorba kaşığı tereyağını tavaya alıp, eritin. 3 dal soğanı ince ince doğrayın. Doğradığınız soğanı 1 tatlı kaşığı kekikle birlikte tavaya ilave edip, karıştırın.
Yarım kg. sosisi de parmak parmak şeklinde doğrayın. Tavada birkaç dakika kızartın. 2 çorba kaşığı domates püresi, 5 adet defne yaprağı, ve 2 su bardağı suyu tavaya ilave edin. Malzemeleri karıştırıp 15 dakika kadar haşlayın.
Ocaktan alındıktan sonra dilerseniz pilav ya da patates püresi ile ya da değişik garnitürlerle servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder