Bonfile Soslu Lingunie

21 Şubat 2011 Pazartesi

Malzemeler(1 kişilik)
100 gr. bonfile
3 adet kestane mantarı
1 çay bardagı demiglas sos
1/4 soğan
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı krema
100 gr. lingunie makarna
1 yemek kaşığı zeyitinyağı
1/6 bağ taze nane
6 tane çekirdeksiz yeşil zeytin
4 adet cherry (çeri) domates

Yapılışı

Soğan ve sarımsağı tavada çevirin. Jülyen doğranmış bonfile ilave edin. Mantar ve zeytinyağını ekleyerek soteleyin. Demiglas sos koyun ve pişirin. Krema ilave ederek lezzetlendirin. Haşlanmış lingunie makarna ile karıştırın. Çukur tabağa koyup, taze nane ve çeri domates ile süsledikten sonra servise sunun.
Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lezzet Mucidi Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino