Fasulye Turşusu Kavurması

9 Şubat 2011 Çarşamba

Malzemeler
Kavurmalık fasulye turşusu
2 adet soğan
Yağ(sıvı ya da tereyağ)
1 tatlı kaşığı salça

Yapılışı
Kavuracağımız kadar turşuyu kavanozdan çıkartarak biraz suda bekletelim.Tavada yağı kızarttıktan sonra piyazlık kesilmiş soğanları ekleyerek pembeleşene kadar kavuralım.Salçasını da ekleyelim.Suda beklettiğimiz fasulyeleri yemeklik gibi doğrayarak tavaya alalım.Biraz soğan ve salça ile karıştıralım.Yarım çay bardağı kadar su ekleyelim.Kaynadıktan sonra servise hazırdır.
Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lezzet Mucidi Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino