Bademli Alabalık Tava

31 Ocak 2011 Pazartesi

Malzemeler
4 adet alabalık fileto
4-5 yemek kaşığı mısır unu
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem

Taze soğan
Roka
1 adet limon
Yeterince tuz

Karabiber

Kızartmak için

 1 su bardağı sıvı yağ

YapılışıÖnce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın. Roka, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lezzet Mucidi Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino