Alabalık Izgara

31 Ocak 2011 Pazartesi

Malzemeler
4 adet büyük alabalık
4 adet küçük domates
3-4 adet defne yaprağı
2 adet kırmızı soğan
Roka

Marul

Yapılışı 
Alabalığın karnını yarıp içini temizleyin. Bütün kılçığını çıkarın.
Alabalık filetoların içine domates ve limon dilimleri ile defne yapraklarını yerleştirin.
Alabalıkları yağlanmış tepsiye dizin. 200 derece önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
Yanında roka, marul ve halka şeklinde doğranmış kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lezzet Mucidi Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino